PFS CLEANING

PFS Cleaning este o companie cu un management ce are o experienta de peste 10 ani in cele mai mari companii de profil din Timisoara.
Compania noastra isi propune sa devina un reper pentru companiile de profil din partea de vest a tarii, cel mai mare furnizor de produse de curatenie si un partener de cursa lunga pentru toti colaboratorii nostri.
Valorile care ne ghideaza activitatile sunt profesionalismul, eficienta, orientarea catre client, pastrarea unei relatii de comunicare deschise si constante cu toti colaboratorii.
Aria de acoperire a PFS Cleaning depaseste Regiunea Vest (judetele Arad, Caras - Severin, Hunedoara si Timis), abordarea companiei fiind una flexibila si deschisa oportunitatilor de colaborare indiferent de locatie.
Companii importante din domenii precum automotive, finante – banci sau retail beneficiaza de serviciile si produsele noastre de curatenie.
Punctele forte ale companiei noastre sunt:
• flexibilitate in relatia cu clientii;
• atentie sporita acordata nevoilor clientilor si raspuns rapid oferit solicitarilor venite din partea acestora;
• dezvoltarea constanta a unei echipe de profesionisti, angajati tineri si competenti;
• Comercializarea echipamentelor performante care corespund standardelor europene in domeniu, importate din tari precum Germania, Italia sau Elvetia;
• furnizarea de produse de curatenie de inalta calitate pentru orice suprafata si nevoie.
Ca urmare a rezultatelor obtinute in cadrul colaborarilor cu clientii companiei, PFS Cleaning isi extinde in mod constant aria de acoperire si numarul de colaborari.
Folosim produse profesionale, eficiente si inofensive pentru sanatatea umana si mediu. In plus, fiecare produs este adaptat pentru tipul de suprafata pe care se aplica, astfel ca rezultatul va fi excelent.

PFSCLEANING.ROCompania noastra este un lider in furnizarea serviciilor profesionale de curatenie.
Suntem renumiti pentru excelenta in calitatea serviciilor, eficienta si profesionalismul nostru.
Scopul nostru este de a castiga increderea si respectul clientilor nostri prin promptitudine, flexibilitatea in stabilirea ofertelor si corectitudinea in relatiile de afaceri.
Menitinem in permanenta standardele de calitate ale serviciilor oferite, iar datorita acestor valori suntem un partener de incredere pentru afacerea dumneavoastra.
Certificare ISO 9001:2008 privind Sistemul de Management al Calitatii
Certificare ISO 14001:2005 privind Sistemul de Management al Mediului
Certificare OHSAS 18001:2008 privind Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Operationale.

Ultimele Noutati

Aria de acoperire a PFS Cleaning depășește Regiunea Vest (județele Arad, Caraș - Severin, Hunedoara și Timiș), abordarea companiei fiind una flexibilă și deschisă oportunităților de colaborare indiferent de locație. Companii importante din domenii precum automotive, finanțe – bănci sau retail beneficiază de serviciile și produsele noastre de curățenie.

PFS Cleaning Lanseaza Magazinul Virtual

Puteti cumpara acum produsele folosite de noi.

www.produsecuratat.ro

Valori

 • 1.

  Profesionalism

  Dinamism, respect şi promptitudine
 • 2.

  Economie

  Eficienţă, productivitate
 • 3.

  Siguranţă

  Încredere, corectitudine şi parteneriat
 • 4.

  Flexibilitate

  Soluţii, polivalenţă şi inovaţie

  Nu suntem contorsionişti, dar vă putem demonstra ce înseamnă adevărata flexibilitate!